Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

100 balla ställen i Skåne 2023-2024

Art.nr: 9789189712225
Tillgänglighet: I lager
Pris: 249,00kr
Exkl.moms: 234,91kr

Nytt år, nya balla ställen!

Valle Westessons omåttligt populära utflyktsguide gör succé år efter år. Nu ger vi ut den tolfte utgåvan av boken som sålt i cirka 50 000 exemplar.

Guiden till Skånes balla ställen är tillbaka i ny tappning. Som vanligt är den fullastad med märkliga, vackra, coola, historiska och kuriotiska ställen att besöka i det södraste av våra landskap. Och som traditionen bjuder så har tio ställen utgått för att ge plats åt tio nya. Vad sägs om en dinosauriejakt i Billesholm eller en tur till Skånes högsta punkt (kanske via den bästa obemannade kiosken på Söderslätt)? Eller vill du hellre beskåda Sveriges största samling av tomtar eller den äldsta tegelkyrkan i Sverige? Inte? Då finns det 95 andra balla ställen att utforska.

Vi vet inte vad vi har förrän vi förlorar det, och då är det för sent, så packa genast din picknick och ge dej i väg på upptäcktsfärd. Det är ju sant som det är sagt att man aldrig ångrar en utflykt, åtminstone inte en ball sådan!

VALLE WESTESSON är komiker, författare, kulturproducent, poddare och hotelldirektör. Men helst av allt är han på jakt efter fler balla ställen.