Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Kartfodral Large SILVA

Art.nr: 7318860198410
Tillgänglighet: I lager
Pris: 380,00kr
Exkl.moms: 304,00kr
Tags:

Vattentätt kartfodral i storlek Large som håller din karta torr i alla väder. Helt genomskinlig och enkla att öppna och stänga. Nackrem med skalmönster ingår. 

SILVA har utvecklat sina kartfodral med användarvänlighet i åtanke. De är helt genomskinliga på båda sidor, så du behöver inte ta ut kartan för att se den andra sidan, vilket sparar värdefull tid. De små öppningarna i hörnen gör det möjligt att fästa kartfodralet på en ryggsäck eller på en kajak.

Nackremmen har två skalor; 1:25 och 1:50, som du kan använda för att mäta avstånd på kartan. Eftersom remmen är mjuk och böjbar är det enkelt att placera den längs din rutt på kartan. Nackremmen hjälper också till att hålla kartan på plats och händerna fria.

Map Case Large har ett kardborrband längs kortsidorna så att du kan vika fodralet på mitten för att underlätta hanteringen. Den vattentäta zip lock-stängningen gör det mycket enkelt att öppna och stänga fodralet.

Egenskaper:

  • Helt vattentätt med zip lock-stängning på sidan och svetsade sömmar
  • LARGE: 265x480 mm 
  • Helt genomskinligt fönster på båda sidor
  • Avtagbar nackrem med skalor (1:25 och 1:50) – mjuk och böjbar rem. Placeras enkelt längs din rutt på kartan. Håller dina händer fria. Många olika monteringsalternativ
  • Vinteranvändning – flexibelt i temperaturer ner till –20 ºC