Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

M vägatlas Sverige 2023

Art.nr: 9789189427518
Tillgänglighet: I lager
Pris: 275,00kr
Exkl.moms: 259,43kr

M vägatlas Sverige 2023. Kartförlaget.

Sveriges bästa vägaltas!

Den 32:a utgåvan av Sveriges bästa vägatlas visar olika typer av vägar, avfartsnummer, vägavstånd, rastplatser, vandrarhem, camping, ställplatser för husbil och tätortskartor. Den innehåller även information om sevärdheter, golfbanor, STF-vandrarhem samt översiktskartor med laddstationer, avstånd och färjeförbindelser. Temakartor visar museum, djurparker, nöjesparker och svenska världsarv. Atlasen avslutas med en förteckning över vanligt förekommande vägmärken, fordonsmärkning för farligt gods och ett utförligt ortsregister. Allt du förväntar dig av en bra atlas och lite till!

Markörband gör det enkelt att hålla reda på rätt sida!

Vägatlas Sverige är ett bra referensverktyg att ha till hands om du reser eller planerar en resa. Den är till stor hjälp och ger dig all information du behöver för att orientera dig. På så sätt behöver du inte oroa dig för att missa en sväng, gå vilse eller råka köra in i ett annat land av misstag.

Vägatlas Sverige är ett viktigt verktyg för både svenskar och besökare. Vägatlas Sverige är att det är ett viktigt verktyg för alla som kör, cyklar, går eller kör moped i Sverige. Vägatlas Sverige innehåller mer än 2 000 km vägar, motorvägar och järnvägar. Den delar upp landet i nio regioner, var och en med sin egen detaljerade karta, och delar sedan upp varje region ytterligare i 20 distrikt.

Kör försiktigt på din resa genom Sverige!

Skala 1:250 000/1:400 000