Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Vandringsturer på Jylland

Art.nr: 9789186433192
Tillgänglighet: I lager
Pris: 255,00kr
Exkl.moms: 240,57kr
Tags: Vandring, Danmark,

Vandringsturerna varierar i längd, men är alla lämpliga även för barn. En detaljerad karta visar var du ska gå. Texten berättar om de många kulturupplevelser du får dig till livs utmed färden. Du får besöka platser som har betydelse för dansk historia, litteratur, demokrati, språk och tanken om en Nordisk gemenskap. Allemansrätten fungerar på ett annat sätt än i Sverige och boken

ger dig praktisk information om hur du färdas.

 

Den norske författaren Roger Pihl har höjdskräck och har gjort stor succé med boken Guide til Danmarks Bjerge som beskriver toppar som når mer än 100 meter över havet. Roger har rest mer i Danmark än de flesta danskar (och definitivt mer än de flesta svenskar), och har bestigit alla Danmarks högsta höjder. Han är den ende hedersmedlemmen i Ejer Bavnehøjs Venner, och har skrivit fyra skönlitterära böcker förutom ett antal reseguider och en mängd artiklar.

Den här boken är den första i en vandringstrilogi för Danmark. De kommande två böckerna guidar dig till fina vandringsturer på Fyn, Møn och Sjælland, samt på Bornholm.

Format 120x170, 160 sidor, flexoband.

Relaterade produkter