Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
Välkommen till Kartbutiken - Kartförlaget 1985 AB

Outdoorkartan
Outdoorkartan

Outdoorkartan är en serie topografiska friluftskartor om 28 kartblad med ett täckningsområde anpassat till vandringsleder i fjällen och populära friluftsområden i södra Sverige. Outdoorkartans innehåll, tydlighet och hållbarhet gör den idealisk att ta med på turen. 

Södra Sverige - Outdoorkartan för södra Sverige är en detaljerad karta med stigar, småvägar, sjöar, vattendrag, skog och marktyper i skala 1:50 000. Täckningsområdena är anpassade för vandring, paddling och skridskoåkning men passar också för svamputflykter, ridturer, fisketurer m.m.

Fjällen - I skala 1:75 000 täcks hela fjällkedjan, från Riksgränsen i norr till Sälen i söder, samt utvalda delar av norska fjällen. Den unika skalan över fjällen gör kartorna mycket lättlästa för fjällbesökaren. Specifik fjällinformation visar bland annat markerade sommar- och vinterleder, färdvägar lämpliga för skoteråkning, broar och vad, fjällstationer, raststugor, hjälptelefoner m.m. På blad 1−6 finns Kungsleden särskilt markerad samt uppgifter om distans och ungefärlig vandringstid för olika etapper.

Material - Outdoorkartan är tryckt på Polyart, ett syntetiskt papper som ger tydliga och lättlästa kartor. Den är helt vattentålig och klarar både vinterns och sommarens ibland utmanande väder i Sverige. Kartan är rivtålig och det mjuka materialet håller för många vikningar åt alla håll − den kan enkelt anpassas till fickan eller ett fodral.

Utförlig teckenförklaring på svenska, engelska och tyska. Läs mer om Outdoorkartan.

Bladindelning Outdoorkartan södra Sverige

Bladindelning Outdoorkartan fjällen

Visa:
Sortera efter: