Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

0-100 MIG Familj

Art.nr: 7350015700574
Tillgänglighet: I lager
Pris: 329,00kr
Exkl.moms: 263,20kr
Tags: Frågespel

Låt oss presentera 0-100 nu i familjeversion. 0-100 Familj garanterar skratt och kunskap för hela familjen. Ett fartfyllt kunskapsspel där svaret alltid är ett tal mllan 0-100. Om du inte vet svaret, gör en uppskattning – närmast vinner. De yngre barnen får hjälp av ett måttband och får poäng genom ett enkelt handikappsystem. Ett jätteroligt spel som samtidigt är utvecklande och där spelarna får kunskap genom att fundera, göra rimlighetsantagande och gissningar tillsammans med andra. Passar alla åldrar! Tillverkat i Sverige.

0-100 Familj har över 1000 nya frågor och svaren kan vara i längd, bredd, höjd, temperatur, fart, storlek, ålder och anges i enheter som centimeter, år, timmar, kronor etc. Spelarna får tänka brett och fritt, vara kreativa och strategiska. Spelet är lätt att ta med sig överallt.

Så spelar du:

En spelare läser upp en fråga. Spelarna (även frågeläsaren) skriver sina svar (alltid ett tal mellan 0 och 100) i protokollet. Därefter berättar de sina svar i tur och ordning. Frågeläsaren vänder på kortet och läser högt upp det rätta svaret. Spelarna skriver in differensen mellan sitt svar och det riktiga svaret i kolumnen ”Diff/Poäng”. Om någon angett helt rätt svar, får den dra av 10 poäng eller mer för barn*. Spelaren skriver då -10 i kolumnen (eller mer för barn*) Efter sju frågor görs en delsummering. Den som har minst differens efter 21 frågor vinner

Innehåll:

  • Över 1000 frågor, spelblock, spelkortsficka, två pennor, måttband
  • måttband

2 eller fler spelare. Eller spela i lag

Från 6 år

Speltid från 15 min