Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Finland Norra Skandinavien NGS Adventure Map

Art.nr: 9781566955324
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr
Tags: Finland, Sverige,

Finland Norra Skandinavien NGS Adventure Map

Skala 1:975 000. Tryckt på vatten och rivtåligt plastpapper. 

National Geographic:s Finland och Norra Skandinavien Adventure Map är utformad för att möta de unika äventyrsresande behov med dess detaljerade och korrekta information. Det är lätt att hitta städer i det användarvänliga indexet. Motorvägar, motorvägar och andra vägar är tydligt designade och inkluderar avstånd i kilometer så att resenärer enkelt kan planera sin bästa rutt. Specialinnehåll som hundratals olika och unika rekreations-, ekologiska, kulturella och historiska destinationer gör Adventure Maps till den perfekta följeslagaren till en guidebok. Nationalparker, slott, kyrkor, campingplatser, vintersportorter, arkeologiska platser, museer och natursköna synpunkter är bland de platser som noteras för att hjälpa dig att dra nytta av regionens många naturliga attraktioner och aktiviteter.

Den södra halvan av regionen visas på framsidan av kartan som sträcker sig från Finlands södra spets till staden Rovaniemi i norr. Sveriges östra kust ingår från staden Umeå norr till Jokkmokk. Baksidan av kartan täcker den norra halvan av regionen från Norges ö Vega norr till fjärran vid dess norska och Barentshavskusten. Norra Sverige visas från Hemavan till landets norra gränser med Norge och Finland. Den norra delen av Finland ingår från Salla till gränsen till Norge.

Varje äventyrskarta är tryckt på hållbart syntetiskt papper, vilket gör dem vattentäta, rivbeständiga och tuffa - som kan stå emot påfrestningar i internationella resor.

Relaterade produkter