Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mitt Florida

Art.nr: 9789187239588
Tillgänglighet: I lager
Pris: 285,00kr
Exkl.moms: 268,87kr

Karavan Reseguider 2016.

För i Florida hittar du garanterat något som passar just dig. Från magiska stränder och perfekta golfbanor till gapande krokodiler, nöjesparker, billiga jätteoutlets, trendiga nattklubbar, stjärnbeströdda restauranger och enorma rymdfärjor.

Men det finns ett annat Florida också. Det gamla, genuina Florida med känsla av en svunnen tid och utrotningshotade traditioner. Där det hippa och ungdomliga möter Söderns rötter och vänliga vardag. Här finns både kultur, värme och kärlek till mat och dryck. Och inte minst en fantastisk natur med ett ständigt närvarande djurliv.

Mia Gahne har kuskat staten runt och vaskat fram de äkta små pärlorna bland restauranger, barer, sevärdheter och shopping. I Mitt Florida hittar du alltifrån små skraltiga skjul med pinfärsk fisk till kulinariska guldkorn med kök av världsklass.

Var dricker du den mest romantiska romdrinken, i vilken hamn serveras de bästa krabbklorna, från vilken bardisk har du vackrast utsikt över solnedgången, hur hittar jag till den häftigaste lönnkrogen? Här besvaras de flesta frågor kring livets väsentligheter när man är på resa.

Men du får också veta var chansen är störst att stöta på sjökor och sköldpaddor, vilka museum som är värda att besöka och vilken stadsdel som gäller just nu. Små udda tips blandas med värdefullt vetande.

Mitt Florida är en guide för dig som är på jakt efter det där lilla extra. Oavsett om du är van resenär eller upptäcker The Sunshine State för första gången den här boken visar dig vägen utanför de vanliga turiststråken. En lojal och äventyrlig kompis som gör din resa till en upplevelse värd att minnas för livet.

Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Storleken och formatet på böckerna är behändigt och inbjudande. Guidernas ambition är att leda läsaren bort från de klassiska turiststråken, för att istället sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna!

Relaterade produkter