Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Högruta i Jotunheimen

Art.nr: 9788293090397
Tillgänglighet: I lager
Pris: 449,00kr
Exkl.moms: 423,59kr
Tags: Norge, Fri Flyt,

Fri Flyt - Norsk text

Högruta i Jotunheimen är guideboken och inspirationskällan för alla som ska på en resa eller drömmer om att göra en dag. Det är ett fantastiskt minne för dem som redan har gått Høgruta. Randonee och topptur på sitt bästa!

Efter att ha rest runt i världen på jakt efter de bästa skidupplevelserna vände freeride-proffsen Stian Hagen näsan hem. Han åkte till Jotunheimen, en värld av vilda och snötäckta berg, som fortfarande väntar på att upptäckas av moderna skidentusiaster. Idén om en ny väg från stuga till stuga, med nedfarter från de högsta bergen i Norge, skapades framför eldstaden vid Leirvassbu. Sedan starten 2014 har hundratals människor gått Høgruta i Jotunheimen, Norges svar på Alpernas Haute Route.

I boken hittar du vandringskartor i skala 1: 50 000 och flygfoton med ritade rutter. Det illustreras grundligt med vackra bilder. Høgruta i Jotunheimen ger dig också massor av användbar information om hur du planerar en flerdagars alpin skidresa i Jotunheimen, med eller utan hjälp av en professionell guide.