Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Husbil genom Sverige

Art.nr: 9789189427129
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr

Kartförlaget 2022

Att köra husbil genom Sverige är en dröm för många. Har du en husbil som du tänker åka med genom landets eller kanske till en camping så är Husbil Genom Sverige den bästa guiden.

Husbilssemester, trendigt, flexibelt och bekvämt! Bo hemma och variera utsikten längs resans gång! Husbil genom Sverige är guiden för dig som vill ut och åka på de svenska vägarna. Fylld med information om spännande resmål, natursköna platser, vackra vägar och sevärdheter blir den din guide på turen. Låt resan bli en del av målet! I boken presenteras 16 varierande husbilsturer genom Sverige. Varje tur visas på en karta där även sevärdheter och populära ställplatser är markerade. Platser och sevärdheter som passeras eller är värda en omväg presenteras här med text och vackra bilder. En inforuta beskriver typ av ställplats, dess läge och omgivning, GPS-koordinater och annat som kan vara bra att veta när du väljer plats för natten och morgonens nya utsikt.

När sommaren kommer är det många som funderar på att ge sig ut på äventyr. Att campa i en husbil är ett av de bästa sätten att njuta av tiden utomhus. Att campa med familjen i en husbil är en fantastisk upplevelse. Du kan planera din rutt i förväg, packa, komma till en campingplats och skapa bestående minnen. Med guiden Husbil genom Sverige får det bästa koll på vägar och sevärdigheter och camping platser.

Mjukband. 304 sidor. Svensk text.