Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Shenandoah National Park NGS

Art.nr: 9781566953658
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:75 000 - Engelsk text

National Geographic's Trails Illustrated-map över Shenandoah National Park är expertutforskat och skapat i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer som är ett oöverträffat verktyg för att utforska denna vackra park. Särskild utmärkt på kartan finns tex,  camping, vandring, fiske, rangerprogram och hästbruk i parken. Ett praktiskt diagram över vattenfall ger höjd, plats, vandringsavstånd och höjdförstärkning för vandrare finns även. Infällda kartor finns över Loft Mountain, Mathews Arm, Elkwallow, Skyland och Big Meadows.

Med miles av tydligt markerade spår inklusive Tuscarora, Appalachian och Massanutten bergspår, och de natursköna vägarna Skyline Drive och Virginia Scenic Byway, kommer den här kartan att visa sig ovärderlig oavsett om du tar dig till fots eller med bil. Många rekreationsfunktioner noteras också, inklusive tolkande spår, bågskyttesporter, skidområden, stugor och båtlanseringar. Kartbasen innehåller konturlinjer och höjder för toppmöten.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.