Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mitt Gotland

Art.nr: 9789188709455
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr

Karavan Förlag 2023

En inspirerande guide till svenskarnas favoritö!

Gotland är en av våra allra mest omtyckta sommardestinationer. Ingenstans i Sverige skiner solen så varmt som här! Resejournalisten Jonas Henningsson älskar sitt Gotland. I denna uppdaterade nyutgåva av reseguiden Mitt Gotland tipsar han om öns alla smultronställen. Vi får uppleva vacker natur, magiska stränder, spännande kulturhistoria och gemytligt stadsliv.

Många som besöker Gotland under en vecka eller en intensiv långhelg skrapar bara på ytan när det gäller allt vad ön kan erbjuda. Resejournalisten Jonas Henningsson vill råda bot på detta, och i guiden Mitt Gotland delar han med sig av sina favoriter och guldkorn på Gotland och Fårö. Han visar vägen till de bästa matställena, de vackraste kuststräckorna och alla de upplevelser man inte får missa.

Boken fungerar väl både för förstagångsbesökaren och för den som gästat Gotland många gånger om. Med sina unika tips, personliga texter och nytagna fotografier ger Jonas Henningsson inspiration till att uppleva mer på resan.

Mitt Gotland ingår i den populära serien Karavan reseguider, som fokuserar på personliga och inspirerande tips, skrivna av svenska journalister. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Guidernas ambition är att både berätta om de klassiska turistmålen du inte vill missa, och samtidigt sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna.