Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Pilgrimsvandra Camino Portugues

Art.nr: 9789189541412
Tillgänglighet: I lager
Pris: 345,00kr
Exkl.moms: 325,47kr

Calazo 2023

En pilgrimsvandring är ett stort äventyr. Du går i fotspåren av tusentals pilgrimer som har gått samma väg, men var och en gör ändå sin egen personliga vandring. Att tvätta av sig dammet efter en svettig dag och känna tröttheten i kroppen, och när kvällen kommer äta middag med vilt främmande människor står i stark kontrast till vardagslivet där hemma.

Den här boken beskriver den populäraste sträckan av Camino Portugués. Den tar dig från Porto i Portugal till Santiago de Compostela i Spanien. Om du vill kan du fortsätta vandringen ut till Kap Finisterre vid Atlantkusten. Boken beskriver samtliga etapper mellan Porto och Kap Finisterre.

Författaren Ulf Luthman har vandrat sträckan mellan Porto och Santiago de Compostela tre gånger under arbetet med boken och känner väl till pilgrimsvandrarens behov. På varje etapp kan du alltid läsa dig till hur långt det är till nästa stad eller härbärge, så att du kan avgöra om du ska stanna eller vandra en bit till. Stor vikt läggs också vid att du som vandrare ska få den historiska och kulturella bakgrunden till det du ser längs vägen, för att berika och fördjupa din upplevelse. Ulf Luthman har tidigare skrivit boken Pilgrimsvandra till Santiago de Compostela (Calazo förlag).


Antal sidor: 240
​Utgivningsdatum: 2023-02-14