Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Toppturer i Hemsedal

Art.nr: 9788293090830
Tillgänglighet: I lager
Pris: 495,00kr
Exkl.moms: 466,98kr

Fri Flyt - Norsk text

Hemsedal är Norges skidort nummer 1 och de bästa är varken skidliftarna eller längdåkningsspåren, utan alla toppar du kan nå genom att gå upp för din egen maskin.

Fjellbygda Hemsedal, där öst möter väster i Norge, har allt en skidentusiast kan önska sig, och boken visar hemligheterna. Här hittar du allt från nybörjarvänliga resor i lätt terräng till branta snöbackar reserverade för experter.

Klassiker som Nibbi och Svarthetta täcks noggrant, men här hittar du också tips för mindre kända berg som vanligtvis har få spår. Förutom toppturerna presenterar boken den tre dagars resan Hemsedalsruta.

Toppturer i Hemsedall visar vandringsmöjligheterna i skidbyn på ett sätt som aldrig har gjorts tidigare, med rutterna ritade på översiktsfoton och vandringskartor. Alla rutter har terrängklassificering, vilket gör det enkelt att välja en resa beroende på väder- och snöförhållanden, färdigheter och ambitionsnivå.

Boken har fantastiska skidbilder från fotografer som har Hemsedal som skidområde. TOPPTURER I HEMSEDAL inkluderar också spännande återblick till tidigare skidtrafik i en bergsby där skidåkning har varit centralt för både lek och arbete i århundraden.