Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Trondheim & Malvikmarka Stigkarta Calazo

Art.nr: 9789189371477
Tillgänglighet: I lager
Pris: 189,00kr
Exkl.moms: 178,30kr

Stigkartan Trondheim & Malvikmarka i skala 1:25 0000, tryckt på Tyvek som är helt vatten- och rivtåligt material.

Trondheim, Malvik och Stjørdal är omgivna av vackra friluftsområden för promenader i skogen, i bergen och vid havet året runt. Den här kartan visar de många möjligheterna och den stora variationen för ett friluftsliv nära staden.

I Bymarka samt i Mostadmarka, Jonsvannsmarka och i Malvikmarka finns leder och skidspår i korsningar, preparerade skidspår på vintern och väl markerade vandringsleder för sommaren. Pilgrimslederna kommer från alla håll och pekar mot Nidarosdomen. Väl inritade på kartan är bl.a. även badplatser, rekreationsområden med universell utformning och populära toppvandringar och utsiktsplatser.

Kartan Trondheim och Malvikmarka har getts ut av Calazo förlag, efter input från viktiga vandrings- och friluftslivsaktörer i regionen. Detta är en del av en modern kartserie där terränginformationen baseras på laserskanning från flygplan, vilket ger stor detaljrikedom med ett nästan tredimensionellt intryck. Kartan omfattar alla markerade vandringsleder, skidspår, badplatser och kajakuthyrning i hela täckningsområdet och är avsedd för året-runt-bruk.

Relaterade produkter