Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Vandringsturer i Vänerland

Art.nr: 9789186433185
Tillgänglighet: I lager
Pris: 255,00kr
Exkl.moms: 240,57kr

Vildmarksbiblioteket 2011.

Här finns fantastiska utsiktsplatser att upptäcka, ”kustvandringar” att njuta av och inte minst upplevelserika vandringar på många av Vänerns större öar. Detta

kombinerat med tillgång till mängder av trevliga fik, vandrarhem, hotell, restauranger och andra upplevelser gör Vänerland till ett utmärkt område för en aktiv, kortare eller längre, semester.

 

Guideboken Vandringsturer kring Vänern inspirerar till att på egen hand göra dagsturer på allt från någon timme till hela dagar, där du upplever mötet mellan land och innanhav och en säregna natur och vildmark som formats av detta. Allt fi nns lätt tillgängligt nära inpå oss. Förvånansvärt få har verkligen sett och upplevt Vänern i
sin väldighet. Vänern är en alltför väl bevarad hemlighet.

Turerna bygger på egen och andras samlade erfarenhet och beskriver ingående hur du gör dagsturer eller kortare turer, som i de allra flesta fall är rundturer, som går tillbaka till utgångspunkten. Några av de beskrivna turerna går på leder som är handikappanpassade.

Författaren Olle Persson har ett stort engagemang i Vänerland som turistdestination och han är en passionerad vandrare och kajakpaddlare som i många år har utforskat Vänerns möjligheter.

Format 120x170, 160 sidor, flexoband