Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Världen väggkarta NGS Decorator 1:36,38 milj

Art.nr: 9780792280866
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr
Tags: Världskarta,

Tillgängliga alternativ


* Typ:

Decorator World Map från National Geographic har en politisk kartbild med fina färger som tydligt visar länderna och fin skuggning som ger liv till kartan. Winkel Tripel-projektion för att minimera snedvridningar nära polerna och i motsats till många andra världskartor visar Grönland samma storlek som Argentina och inte som storleken på hela Sydamerika.

Tusentals platsnamn noggrant placerade på kartan för att bibehålla läsbarheten även i de tätbefolkade delarna av Europa, Asien och Mellanöstern. Detaljerna inkluderar tydligt definierade landsgränser, städer, fysiska egenskaper, floder och havsbotten. Små infällda kartor visar vegetation, markanvändning och befolkningstäthet samt norra och södra polarområdena.

Format: 117x77cm.

Välj bland olika alternativ som papper, inramad med träram (4 olika varianter) eller aluminiumram.

Aluminiumram/Whiteboard:

Monterad på lättviktsplatta med aluminiumram och whiteboardlaminat. Använd whiteboardpenna för att skriva på kartan med möjlighet att sudda bort. Bredd på ramlisten 5 mm, djup 24 mm.

Träram i bok, ek, vit eller svart:

Monterad på porös board med träram. Denna variant är lämplig för markering med nålar. Bredd på ramlisten 15 mm, djup 32 mm.

Välj i listan mellan bok, ek, vit eller svart.

Samtliga kartor levereras komplett med fästen för dold upphängning.

Obs! Vid beställningsvara är leveranstiden 3-4 veckor