Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

ARC Jet 360 Left Silva

Art.nr: 7318860201561
Tillgänglighet: I lager
Pris: 895,00kr
Exkl.moms: 716,00kr

Tumkompass för vänster hand

Arc Jet 360 är kompassen för dig som behöver en tumkompass med högsta prestanda och vridbar kapsel. Med hjälp av den vridbara kapseln kan du navigera efter Silvas 1-2-3-system®. Den här kompassen har alla högkvalitativa egenskaper du behöver för snabb navigation under löpning.

Arc-modellerna är byggda på Silvas nål Jet 2.0 och vidareutvecklade kapseldesign. Den nya nålen är designad med en perfekt kombination av snabbhet och stabilitet och har testats av elitorienterare under. Den nya kapseln och nålen ger dig en kompass i världsklass som presterar i snabbhet, insvängningstid, transparens och med oöverträffad nålstabilitet.

Anpassa din Arc Jet 360 Tumbasplattan har en unik design med en utskärning som ger perfekt kontakt mellan tumme och karta, och en avtagbar tumplatta för dig som vill ha ett mer klassiskt tumgrepp. Tumplattan fästs genom att enkelt skjuta in den i utskärningen på basplattan. Prova och se vilket grepp du föredrar. Dessutom är tumbandet enkelt att justera och kommer i två medföjande versioner; ett mjukare och ett hårdare band. De är båda gummerade på insidan för optimal friktion – så att kompassen hålls på plats och ligger bra i handen.

Använd de medföljande självfästande kartskalorna för att enklare utläsa distanserna på kartan. Kompassen Arc Jet 360 inkluderar fyra olika skalor: 1:15 k, 1:10 k, 1:7.5 k or 1:4 k.

I jämförelse med Arc Jet och Arc Jet S, så har Arc Jet 360 en vridbar kapsel.

När varje sekund räknas Kombinera din Arc Jet 360 med tillvalet Arc Zoom förstoringslupp. Arc Zoom är enkel att fästa på basplattan på din tumkompass så att du kan läsa kartan mer snabbt och precist – perfekt när varje sekund räknas. Designen på Arc Zoom är anpassad till kompassen.

EGENSKAPER

  • Silva Jet 2.0-nål. Oöverträffad nålhastighet och insvängningstid.
  • Vridbar kapsel – navigera med Silvas 1-2-3 system.
  • Vingdesign för extra stöd och stabilitet.
  • Basplattans design möjliggör tumkontakt med kartan.
  • Avtagbar tumplatta. Skjuts enkelt in/ut i utskärningen på basplattan
  • Inkluderar två tumband – mjukare och hårdare.
  • Självhäftande kartskalor: 1:15 k, 1:10 k, 1:7.5 k, 1:4 k.
  • Förhöjd friktion för att hålla kartan på plats.
  • Robust och hållfast material.
Relaterade produkter