Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

ARC Jet CS Left Silva

Art.nr: 7318860201622
Tillgänglighet: I lager
Pris: 545,00kr
Exkl.moms: 436,00kr

Tumkompass för vänster hand

Arc Jet C S är den kompakta versionen av Arc Jet S-kompassen och lämpar sig perfekt för mindre händer. Kompassen har samma kvaliteter, prestanda och Jet 2.0-nål som standardmodellen. Den har samma kapselstorlek med Spectra speed dial-grafik som standardmodellen men med en mindre tumplatta.

Arc-modellerna är byggda på Silvas nål Jet 2.0 och vidareutvecklade kapseldesign. Den nya nålen är designad med en perfekt kombination av snabbhet och stabilitet och har testats av elitorienterare under produktutvecklingen. Den nya kapseln och nålen ger dig en kompass i världsklass som presterar i snabbhet, insvängningstid, transparens och med oöverträffad nålstabilitet.

Spectra speed dial The Arc Jet C S har en uppdaterad och mer avskalad version av det ursprungliga Silva Spectra-mönstret och är designat för att underlätta din orientering. Spectra speed dial består av siffror och referensmarkeringar på kapseln. Efter att ha gjort steg 2 i Silvas 1-2-3-system så behöver du bara komma ihåg siffran som nålen pekar åt. Du guidas i rätt riktning så länge som nålen pekar åt samma siffra.

Silva speed dial-mönstret är designat som en klocka och är enkelt att förstå och komma ihåg. Oavsett din nivå kommer Spectra speed dial hjälpa dig att bli snabbare och mer exakt när du orienterar.

När varje sekund räknas Kombinera din Arc Jet S C-kompass med tillvalet Arc Zoom C förstoringslupp. Arc Zoom är enkel att fästa på basplattan på din tumkompass så att du kan läsa kartan mer snabbt och precist – perfekt när varje sekund räknas. Designen på Arc Zoom C är anpassad till kompassen.

EGENSKAPER

  • Silva Jet 2.0 nål. Oöverträffad nålhastighet och insvängningstid.
  • Spectra speed dial-mönster.
  • Vingdesign för extra stöd och stabilitet.
  • Basplattans design möjliggör tumkontakt med kartan.
  • Mindre basplatta.
  • Förhöjd friktion för att hålla kartan på plats.
  • Robust och hållfast material .
Relaterade produkter