Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Cykelpromenader i Stockholmstrakten

Art.nr: 9789174694734
Tillgänglighet: I lager
Pris: 285,00kr
Exkl.moms: 268,87kr

Ordalaget Bokförlag 2022

Cykelpromenader. Cykla i Stockholmstrakten - kartor, kaféer, kulturhistoria får du 20 turer uppdelade i 65 etapper på sammanlagt 35 mil, alla med utförliga kartor och vägbeskrivningar. Varje tur är späckad med intressant information om historia, natur, kaféer, badplatser. Boken är rikt illustrerad med foton. 

Följ med till Ekoparken, Nackareservatet, Edsviken och Mälarens stränder. Upptäck pärlor på Utö, Lidingö och i Rosersberg. Cykla i Tyresta. Och i stadsnära områden som på Djurgården, runt Årstaviken, på Söder...

De flesta "promenader" börjar och slutar vid en pendeltågsstation - det är alltid lätt att ta sig till och från cykelturerna. Längs stränderna kan du stanna till vid mysiga fik eller matställen. Du kan själv välja om din cykeltur ska vara kort eller lång, hålla låg budget med egen matsäck eller bli en lyxvariant med övernattning och middag.

Så sätt dig på cykeln, packa ner matsäck och ge dig ut på upptäcktsfärd! Upptäck Stockholm med omnejd och dess natursköna cykelvänliga vägar. När du cyklar i lugnt tempo kommer du nära staden och naturen, nära dofter och synintryck och hittar nya smultronställen.

Med information om cykelleder, hyrcyklar, regler för cykel på pendeltåg och bussar, allemansrätten och användbara adresser.

Bokens författare ANNA FREDRIKSSON och ROLF JÖNSSON är stockholmare och entusiastiska cyklister. De har i flera år kartlagt Stockholms cykelvägar.