Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mountainbike Kring Stockholm

Art.nr: 9789189079908
Tillgänglighet: I lager
Pris: 345,00kr
Exkl.moms: 325,47kr

Mountainbike kring Stockholm, Calazo 2021

Upptäck de finaste stigarna – från Mälaröarnas kulturlandskap till Södertörns karga hällmarker

I denna bok hittar du den bästa stigcyklingen kring Stockholm. Du får tips på allt från smultronställen precis utanför innerstaden till heldagsäventyr längre ut i länet. Ett helt kapitel vigs åt skogarna och hällmarkerna runt Hellasgården – ett stigområde i världsklass.

Sedan Mountainbike kring Stockholm kom ut första gången 2012 har stigcykling fullkomligt exploderat i populäritet. I den här tredje utgåvan har sju nya turer tillkommit, många andra har omarbetats och fått justerade sträckningar, men några har tyvärr också plockats bort på grund av cykelförbud.

Vissa av turerna i boken är lätta och passar dig som precis börjat cykla i skogen, medan andra turer är krävande även för rutinerade cyklister. Gemensamt för alla bokens turförslag är att de ämnar ge dig maximal cykelglädje och en härlig naturupplevelse – bättre kondition får du av bara farten.

Ha en fin tur!

Författaren Aron Gooch har både bred och djup kunskap om stigcykling i skogarna runt Stockholm. Han var tidigare chefredaktör för Sveriges största cykelcommunity Happyride.se, och är även initiativtagare till Tisdagsrajd, som är en institution inom Svensk MTB. Han har dessutom skrivit de två omfattande guideböckerna Sveriges bästa stigcykling del 1 & 2.