Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Death Valley national park NGS

Art.nr: 9781566953214
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic - Engelsk text

Trots sitt framträdande namn och det faktum att det är det hetaste, lägsta och torraste området i Nordamerika, upprätthåller Death Valley National Park en stor mångfald av liv i sin dramatiska terräng med saltlägen, raviner, berg, dalar, sanddyner, och badlands. National Geographic's Trails Illustrated map of Death Valley National Park ger oöverträffad detalj och värdefull information för att hjälpa dig i ditt besök i detta extrema land. Denna karta är specialutformad och skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer och innehåller viktiga områden som är intressanta, inklusive Badwater Basin, Furnace Creek, Scotty's Castle, Panamint Springs och Stovepipe Wells.

Med "miles" av tydligt markerade spår som inkluderar körsträckor mellan korsningar, kommer denna karta att visa sig ovärderlig i din utforskning av parken. En lista över landsvägar och stigar komplett med beskrivningar, längder och startpunkter hjälper dig att välja en rutt som är rätt för din aktivitetsnivå och rekreationsanvändning. Kartbasen innehåller konturlinjer och höjder för toppmöten. Varmt vädertips, temperaturtabell, förordningar och säkerhetsförslag ingår också.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.