Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Grand Canyon National Park East NGS

Art.nr: 9781566954945
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:90 000 - Engelsk text

Utforska Grand Canyon's glans från Glen Canyon till Grand Canyon Village på södra kanten med National Geographic's Trails Illustrated karta över Grand Canyon East. Denna karta är expertiserad och skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer. Den här kartan har viktiga intressepunkter inklusive Paria Canyon-Vermilion Cliffs Wilderness, Kaibab National Forest, Saddle Mountain Wilderness, Marble Canyon och Colorado River.

Med miles av kartlagda spår inklusive delar av Great Western och Arizona leder, kan denna karta vägleda dig från den trasiga vägen och tillbaka igen i några av de mest hisnande landskapen i världen. En sammanfattning av föreslagna vandringar, förordningar, säkerhetstips och kontaktinformation kommer att vara ovärderlig i din utforskning av regionen. Områden markerade enligt den erfarenhetsgrad som krävs. Kartan inkluderar konturlinjer och höjder för summits, och flodsträckan är markerad för Colorado River. Natursköna vägar är tydligt märkta för dem som vill ta in landskapet med bil. Några av de många fritidsfunktionerna inkluderar båtlanseringar, ATV-stigar, campingplatser, natursköna synpunkter och tolkande spår.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.