Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Grand Canyon North and South Rims NGS

Art.nr: 9781566954952
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:50 000 - Engelsk text 

Utforska det unikt inspirerande och underbara landskapet i Grand Canyon med National Geographic's Trails Illustrated map av Grand Canyon National Park, North and South Rims. Denna karta är specialutforskad och skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer och är utformad för att tillgodose behoven hos friluftsentusiaster med oöverträffad detalj i hjärtat av parken. Viktiga intressanta områden som visas på denna karta inkluderar Colorado River miles 60-98, North and South Rim besökscentra, Grand Canyon Village, Tusayan, Bright Angel Trail (plus höjdprofil), West Rim Trail, Kaibab Trail, Arizona Trail och mer . 

Med miles av kartlagda spår i några av de mest hisnande landskapen i hela landet, kan Grand Canyon North och South Rims kartan vägleda dig från den buckliga banan och tillbaka igen. Denna karta är utformad med ett brett utbud av besökare i åtanke och innehåller detaljerade och lättlästa leder, exakta vägnät, campingplatser, natursköna utsikt och intressanta platser, besökscentrum och anläggningar, färgkodade busshållplatser med rutter, plus parkbestämmelser, backcountry använd områden och kontaktinformation för lokala byråer. Kartbasen innehåller konturlinjer och höjder för toppmöten, pass och större sjöar. 

Denna karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, rivbeständigt papper. Ett komplett UTM-rutnät skrivs ut på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.