Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

John Muir Trail NGS

Art.nr: 9781566956895
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr
Tags: Usa, Kaliforien,

National Geographic 1:63 360 - Engelsk text

National Geographic's Map Guide of John Muir Trail är ett oumbärligt verktyg för att navigera i en av de mest kända spåren i USA. Denna produkt är specialutforskad och skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer, och erbjuder detaljerade topografiska kartor, intressant historia, en waypoint-tabell, information om vildmarkssäkerhet och viktiga intressanta punkter du kommer att stöta på längs leden. Ett platsdiagram för återupplysning visar leveransadress / kontaktinformation, avstånd och tjänster som finns tillgängliga vid varje återupplysningspunkt. Varje kartsida har en detaljerad spårprofil som visar de höjdförändringar du kommer att möta. John Muir Trail är också markerad och centrerad på varje sida så att du enkelt kan spåra dina framsteg.

Kartorna börjar vid den norra terminalen i Yosemite Valley och fortskrider längs Sierra Nevadas ås, förbi Devils Postpile och slutar vid den högsta punkten i de nedre 48 på toppen av Mount Whitney. På vägen kommer du att gå igenom; Yosemite National Park, Ansel Adams Wilderness, Devils Postpile National Monument, John Muir Wilderness, Kings Canyon National Park och slutligen Sequoia National Park och Mount Whitney. En 21-dagars provplanering ingår också. 

Denna topografiska karta är tryckt på vattentätt, rivbeständigt papper med "Backcountry Tough". Ett komplett UTM-rutnät skrivs ut på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.