Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mitt Andalusien

Art.nr: 9789188709516
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr
Tags: Spanien,

Karavan reseguider 2024.

En personlig och inspirerande guide till vackra Andalusien!

Tjurfäktning, tapas, flamenco och solfjädrar - allt detta härstammar från Andalusien. Området längst söderut i Spanien lockar många, och inte bara på grund av det stora antalet soltimmar. Andalusien är landets mest mångsidiga region med allt från bergsmassiv till milslånga stränder. Mat, vin, kultur, natur, konst, religion, uteliv eller solstol - här finns något för alla resenärer.

I denna uppdaterade utgåva av Mitt Andalusien delar journalisten Anders Pihl med sig av sina smultronställen i området. Klassiska sevärdheter blandas med författarens egna favoriter i en inspirerande, personlig och rikt illustrerad guide.

Boken utgår från huvudstäderna i Andalusiens delregioner Huelva, Sevilla, Córdoba, Jaén, Granada, Almeréa, Cádiz och Málaga. Småstäder som Ronda, belägen på 740 meters höjd med en ravin som delar staden, blir en fin kontrast till det storslagna Sevilla, Andalusiens huvudstad.

Mitt Andalusien är en guide som passar lika bra för den som reser till Andalusien för första gången och trogna återbesökare. Ambitionen är att ge dig som läsare en så aktuell och inspirerande upplevelse av regionens atmosfär som möjligt.

Mitt Andalusien ingår i den populära serien Karavan reseguider, som fokuserar på personliga och inspirerande tips, skrivna av svenska journalister. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Guidernas ambition är att både berätta om de klassiska turistmålen du inte vill missa, och samtidigt sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna.