Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mitt Madrid

Art.nr: 9789188709479
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr
Tags: Spanien,

Karavan Förlag 2023

En personlig och inspirerande guide till Madrid!

Det är något unikt med Madrids intensiva folkliv och stämningen på gatorna. Från tidig morgon till sen natt pulserar Spaniens mångsidiga huvudstad av liv.

Journalisten Ola Isaksson återvänder ständigt till Madrid och i den lockande reseguiden Mitt Madrid har han samlat alla sina personliga favoritställen och bästa tips till staden. Han visar dig vägen till spännande arkitektur, sagolikt vackra parker, undanskymda barer och genuina restauranger.

Denna uppdaterade utgåva av Mitt Madrid beskriver de olika stadsdelarna, och bokens många färgfoton och praktiska kartor ger en levande och färgstark bild av staden. Boken innehåller totalt cirka 200 tips och varje kapitel innehåller även en guidad promenad, som på ett enkelt sätt leder dig genom områdets viktigaste sevärdheter och allra bästa matställen. Guidens ambition är att inte bara berätta om klassiska turiststmål, utan även skildra det unika, udda och genuina Madrid.

Boken fungerar väl både för förstagångsbesökaren och för den som tidigare gästat Madrid. Med sina unika tips, personliga texter och nytagna fotografier ger Ola Isaksson inspiration till att uppleva mer på resan.

Mitt Madrid ingår i den populära serien Karavan reseguider, som fokuserar på personliga och inspirerande tips, skrivna av svenska journalister. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Guidernas ambition är att både berätta om de klassiska turistmålen du inte vill missa, och samtidigt sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna.