Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mitt Mallorca

Art.nr: 9789187239847
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr

Karavan 2024

Upplev det genuina, spännande och vackra Mallorca!

Mallorca är en av världens vackraste öar. Här finns härliga stränder, orörda vikar, branta berg, behagligt klimat och en fascinerande historia. För att inte tala om maten! Mallorca lockar med både gourmetmat och lyxigt boende, men också med det enkla, bohemiska och genuina. Det kan vara en sliten bar i Santa Catalina eller ett charmigt kafé i bergsbyn Fornalutx.

I denna uppdaterade och utökade utgåva av Mitt Mallorca delar svenska resejournalisten Jörgen Ulvsgärd med sig av sina favoritställen i Palma och runt om på ön. Boken är fylld till brädden av färgfoton och charmiga illustrationer som ger en personlig och levande bild av ön.

Särskilda avsnitt om t ex vandringar, golf, cykling och ridning gör boken användbar även för den som längtar efter en aktiv semester. Dessutom innehåller den nya utgåvan mer information om Mallorcas utsökta viner.

Boken fungerar väl både för förstagångsbesökaren och för den som tidigare gästat Mallorca. Med sina unika tips, personliga texter och utsökta fotografier ger Jörgen Ulvsgärd inspiration till att uppleva mer på resan.

Mitt Mallorca ingår i den populära serien Karavan reseguider, som fokuserar på personliga och inspirerande tips, skrivna av svenska journalister. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Guidernas ambition är att både berätta om de klassiska turistmålen du inte vill missa, och samtidigt sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna.