Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Norden Morning Coffee plansch 50x70

Art.nr: PODM4004
Tillgänglighet: I lager
Pris: 379,00kr
Exkl.moms: 357,55kr

Poster 50 x 70 cm med motiv av Sabine Stromer

Om konstverket

Finalist i MyNordenPoster-tävlingen år 2022!

Konstnären presenterar sitt verk:

Huvudinspirationen till affischen var mina egna resor i norr. Jag har haft privilegiet att resa i en del nordiska länder och ibland är de mest minnesvärda stunderna inte händelserika äventyr utan små rofyllda stunder som när man delar en kopp kaffe och ser på soluppgången i en husbil.

Det här med andra ord ett nyskapat verk i samband med tävlingen MyNordenPoster år 2022. Vi tror nämligen stenhårt på att göra affischkonsten tillgänglig och attraktiv för nya generationer.

Märker ni hur Norden, med reseaffischens hjälp, återigen lockar till reseäventyr? Med glamour och glädjetjut från paradiset!

Om produkten

Come to Norden – med husbil! Den här är en prisbelönt affisch i MyNordenPoster-tävlingen år 2022. Så nu kan du pryda ditt hem med en affisch som fångar mysresan på en enda bild. Affischen ingår i vår Custom Print-serie. Det betyder att varje affisch trycks separat, enkom för dig. Postern trycks på högklassigt matt FSC-certifierat papper, med den modernaste trycktekniken i tolv färger. Färgerna är starka och fylliga, vilket innebär att affischen håller sin skarphet och sina färger i flera generationer.

Affischen levereras inpackad i en hållbar kartongtub. Om din beställning består av flera affischer levereras de tillsammans i en tub.