Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Nya med tåg genom Europa

Art.nr: 9789189716308
Tillgänglighet: I lager
Pris: 285,00kr
Exkl.moms: 268,87kr

Bokförlaget Polaris Utgiven 2023, Svensk text.

- Elva rutter och 650 tips

Succébok i nyutgåva! Upptäck Europa med tåg.

Vi blir fler och fler som väljer tåget före flyget, oavsett om det handlar om en långhelg i storstaden, en familjesemester till solen över sommaren eller en jobbresa. Och det finns många goda skäl att åka tåg: klimatet naturligtvis, men också det lugnare tempot och möjligheten att faktiskt se och upptäcka inte bara resmålet utan också resvägen.

NYA Med tåg genom Europa är den uppdaterade och utökade utgåvan av Sveriges kanske mest lästa tågsemesterbok. Perfekt för dig som vill upptäcka Europa med tåg oavsett om ni är ett gäng kompisar, ett par eller en barnfamilj. Med bokens elva spännande och vackra resrutter över stora delar av Europa får du inspiration och hjälp till en riktigt lyckad tågsemester. Du får också massor med handfasta tips om allt från hur du planerar resan och bokar biljetter till vad som är bra att ha med sig. Dessutom delar författarna med sig av sina favoriter på de olika resmålen, vare sig det gäller kultur och sevärdheter eller kaféer, restauranger och barer.

I denna nya utgåva har författarna lagt till fler rutter, uppdaterat med ett omfattande avsnitt om de nya nattågen och även en del nya tips, som t.ex. hur man rent praktiskt tar sig vidare på tågens bokningssidor och Tysklands 49 euro-biljett.

ANNA W THORBJÖRNSSON OCH MARKO T WRAMÉN är resejournalister och har skrivit tjugo böcker, bland annat Upplev Tyskland med tåg, Tåg och mat i Italien samt Historiska Berlin. De är också verksamma som fotografer, filmare och konstnärer.