Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Redwood National Park NGS

Art.nr: 9781566953191
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:70 000 - Engelsk text

Låt National Geographic's Trails Illustrated karta över Redwood National and State Parks vägleda dig på ditt äventyr bland världens högsta träd. Kartan har skickats ut och skapats i samarbete med National Park Service, California State Parks, U.S. Forest Service och andra. Kartan har en riklig information och säkerhetstips som är viktiga för att utforska området. Några av de viktigaste punkterna av intresse inkluderade är Six Rivers National Forest, Smith River National Recreation Area, North Fork Smith River Botanical Area, Siskiyou Wilderness, Humboldt Lagoons State Park och Yurok Indian Reservation.

Kartan leder dig till ändpunkter och sedan längs tydligt markerade spår med körsträcka-indikatorer mellan korsningar, färgade enligt deras specifika användning. Det finns en tabell med utvalda vandringar, inklusive spårnamn, avstånd, svårigheter och spårbeskrivning. Kartbasen innehåller dessutom konturlinjer och höjder för toppar och toppar. För dem som föredrar ett vattenlevande äventyr ingår körsträckmarkörer längs Klamath Wild och Scenic River. Redwood Highway Scenic Byway är markerad för dem som vill utforska området med bil. Många rekreationsaktiviteter finns tillgängliga i området och markeras på kartan, inklusive motoriserade och icke-motoriserade båtskalor. Åtkomstpunkter för flod och strand; bad- och vindsurfingområden; campingplatser, primitiva campingplatser och stugor; och utkikstorn och visningsområden för djurliv.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.