Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Sequoia Kings Canyon National Parks NGS

Art.nr: 9781566952989
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:125 000 - Engelsk text

I Sequioa och Kings Canyon National Parks kan du vandra bland världens största träd, vandra i det alpina landskapet i Sierra Crest och beundra de tornande granitklipporna i en av de djupaste kanjonerna i USA. National Geographic's Trails Illustrated map av Sequoia and Kings Canyon National Parks ger oöverträffad detalj av dessa parker, som tillgodoser både amatörers och erfarna friluftsentusiaster. Skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer och denna expertutforskade karta har viktiga områden av intresse inklusive Sequoia Grove; Giant Sequoia National Monument; John Muir, Golden Trout, Jennie Lakes och Monarch Wilderness Area; John Muir Trail; Pacific Crest Trail; och Mt. Whitney, den högsta toppen i det sammanhängande USA.

Med miles av kartlagda leder i några av de mest hisnande landskapen i hela landet, kan denna karta vägleda dig från den buckliga vägen och tillbaka igen. Förutom detaljerade och lättlästa leder innehåller kartan ett exakt vägnät, campingplatser, natursköna utsikt och intressanta platser, besökarscentra och anläggningar, plus parkbestämmelser, användningsområden för landskap och kontaktinformation för lokala byråer. Kartan innehåller konturlinjer och höjder för toppar, pass och stora sjöar.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.