Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Sverige - Sweden All Aboard plansch 50x70

Art.nr: PM8007
Tillgänglighet: I lager
Pris: 379,00kr
Exkl.moms: 357,55kr

Poster 50 x 70 cm med motiv av Ruut Joensuu

Om konstverket

Andra plats, årets svenska travel poster år 2020 i tävlingen MySwedenPoster.

Konstnären presenterar sitt verk:

Sverige har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Ända sedan barnsben har jag besökt Sverige och alltid funnit landet spännande och dessutom mycket inbjudande. I så pass hög grad att jag funnit en svensk man och jobbade i Stockholm i några år efter att jag fick min examen.

Sverige är ett vackert och mångsidigt land, med vyer som varierar mellan kala fjälltoppar till ständigt gröna skogar, från charmerande livliga städer till den rika jordmånen i söder. För mig är Sverige mycket inspirerande och jag tycker det bästa sättet att uppleva landet är genom att resa med tåg. Min affisch är en hyllning till den mångsidiga svenska naturen liksom till iden om att resa ekologiskt – något som svenskarna är kända för. Stig ombord!

Om produkten

Den här moderna travel postern av konstnären Ruut Joensuu hör till vår Custom Print-serie. Det betyder att varje affisch trycks separat, enkom för dig! Affischen trycks på högklassigt matt FSC-certifierat papper, med den modernaste trycktekniken i tolv färger. Färgerna är starka och fylliga. Det här innebär att affischen håller sin skarphet och sina färger i flera generationer.

Affischen levereras inpackad i en hållbar kartongtub. Om din beställning består av flera affischer levereras de tillsammans i en tub.