Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Terra Color - Målarbok med kartor

Art.nr: 9789984077192
Tillgänglighet: I lager
Pris: 75,00kr
Exkl.moms: 70,75kr

Terra Color är en kartmålarbok för vuxna och barn, som introducerar dem till linjerna som är resultatet av interaktion mellan människor och naturen och som dragits på en jordglob. När du färglägger boken sida för sida så tar den dig till välkända och välbekanta områden, liksom till avlägsna och mystiska platser.

De populära målarböckerna bevisar sin förmåga att stimulera mänsklig kreativitet. De meditativa och stressbefriande egenskaper som tillskrivits dem, frestar dig att dyka in i nöjet att färglägga. En samling av konturkartor, populära från våra första skolår, har förvandlats till den första boken i världen där en karta skapas som underlag för kreativa uttryck och fantasi.

Färglägg den och fyll världen med dina färger! Upptäck kartografen i dig genom att färglägga gator och byggnader, floder och sjöar, länder och kontinenter. Sida för sida kan du färglägga 24 platser i världen, inklusive New York, Dubai, Venedig, sjöarna i Finland, Kuala Lumpur, Rio och Stockholm!

Den tekniska lösningen av boken gör det möjligt att lätt ta loss varje sida i boken, som sedan kan fästas på väggen eller ges bort som ett kort efter färgläggningen är klar