Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Vegetarisk turmat

Art.nr: 9789189541399
Tillgänglighet: I lager
Pris: 345,00kr
Exkl.moms: 325,47kr

Ta med hela världen till fjällen!

Vietnam, Kina, Japan, Indien, Indonesien, Thailand, USA, Mexiko, Sverige, Italien, Georgien, Ukraina, Turkiet, Libanon …

I den här boken får du 95 vegetariska recept från olika delar av världen som du kan tillaga när du är ute. Alla recept i boken är anpassade för att kunna tillagas under turer som varar längre än ett par dagar, till exempel en fjällvandring. Ingredienserna klarar av att förvaras i rumstemperatur, de är lätta att bära med sig, tar inte så stor plats i packningen och koktiden är så kort som möjligt.

Recepten är upplagda så att du förbereder en del hemma, ibland genom att torka de ingredienser som behövs och sedan packar allt i lämpliga små flaskor och påsar. När du är ute på turen gör du de sista momenten och tillagar maten, lutar dig tillbaka och njuter. Prova att laga en Okonomiyaki efter en lång dags vandring – det är himmelskt!

Författaren Oskar Karlin är en passionerad friluftsmänniska och kartograf som gjort otaliga vandringar och skidturer i svenska fjällen. Oskars brinnande intresse för vegetarisk mat från hela världen har under åren utvecklats till den receptsamling som är grunden till den här boken.

Antal sidor: 252
​tgivningsdatum: 2022-12-01