Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Bryce Canyon national park NGS

Art.nr: 9781566953207
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:37 000 - Engelsk text

National Geographic's Trails Illustrated map av Bryce Canyon National Park är utformad för att tillgodose behoven hos friluftsentusiaster genom att kombinera värdefull information med oöverträffad detalj i detta unika landskap med jordpelare och skog. Skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer, och denna expertutforskade karta hjälper dig att få ut mesta möjliga av ditt besök med ryggsäckar och resor för vandringsleder, exakta vägnät, trailheads, campingplatser, logi och natursköna synpunkter. Kartan har många viktiga intressanta platser inklusive Rainbow Point, Ruby's Inn och Natural Bridge. Delar av Grand Trappa, Escalante National Monument och Dixie National Forest ingår också.

Den tryckta kartan innehåller en infälld karta av Bryce Amphitheatre, information om parkens geologi, naturhistoria, väder, historia och kultur, regler och mer. Med miles av kartlagda spår inklusive Great Western Trail, längdskidspår och hästvägar, kan denna karta vägleda dig från den trasiga vägen och tillbaka igen i några av de mest hisnande landskapen i regionen. Körsträckor mellan korsningar visas och kartan innehåller konturlinjer och höjder för toppmöten och passeringar.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.