Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Denali National Park NGS

Art.nr: 9781566953283
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:225 000 - Engelsk text

Denali National Park och reservat täcker en häpnadsväckande sex miljon tunnland av verkligt vilda och orörda vildmarker, tudelad av en enda väg. Kronjuvelen i parken är den högsta Mount McKinley med 20 320 fot - Nordamerikas högsta topp. National Geographic's Trails Illustrated-karta över Denali National Park är en expertundersökt och skapad i samarbete med lokala markförvaltningsbyråer. Viktiga intressanta områden som visas på denna karta inkluderar Denali State Park; Rekreationsfloderna Kroto, Moose Creek och Lake Creek; Lake Minchumina; och Kantishna gruvdistrikt. Den tryckta versionen av kartan innehåller en detaljerad insättning av parkens ingång och huvudkontor.

Om du vill campa i parken kan ett diagram över campingplatsinformation som innehåller avståndet från ingången, antal och typ av utrymmen, faciliteter, tillgång och kontaktinformation för bokning hjälpa dig att planera din vistelse. Resor med privat fordon i parken är begränsade, men kartans täckning av pendelbussystemet kommer att säkerställa att du har den kunskap du behöver för att få tillgång till hela parken. Hjälpsam information om förordningar, undvika nära möten med björnar, vandring i Kantishna gruvdistrikt, och säkerhetstips, såväl som tydligt markerade campingplatser, hyttstugor, busstoppar, trailheads och mer kommer att hjälpa dig att njuta av allt som parken har att erbjuda. Kartan innehåller konturlinjer och höjder för toppmöten, pass och många sjöar.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.