Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Grand Canyon National Park West NGS

Art.nr: 9781566954969
Tillgänglighet: I lager
Pris: 210,00kr
Exkl.moms: 198,11kr

National Geographic 1:90 000 - Engelsk text

National Geographic's Trails Illustrerad karta över Grand Canyon West täcker några av de mindre frekventerade men lika underbara landskapet i Grand Canyon National Park, från Powell Plateau till parkens västra gräns. Kartan är specialutforskad och skapad i samarbete med National Park Service, U.S. Forest Service, Bureau of Land Management och andra. Kartan täcker också de omgivande områdena Kaibab National Forest, Hualapai Havasupai Indian Reservations och Parashant National Monument. Med så mycket av området som är backcountry innehåller kartan också användbar information om backcountry, förordningar och säkerhetstips, förutom en guide för användningsområden för backcountry, färgkodad efter erfarenhetsgrad. Tydligt markerade spår, inklusive ouppnådda primitiva spår, leder dig runt i området, oavsett om du reser till fots, häst, mountainbike eller motoriserat fordon.

Kartan inkluderar konturlinjer och höjder för toppmöten och flodsträckan för Colorado River. Bakgrundszoner inom parken är markerade med sina gränser och märkta med deras nationalpark servicekod. Några av de många rekreationsfunktionerna inkluderar campingplatser och campingplatser, båtlanseringar, ATV-spår, natursköna synpunkter och förklarande spår.

Denna illustrerade karta är tryckt på "Backcountry Tough" vattentätt, tåligt mot papper. Ett komplett UTM-rutnät finns på kartan för att hjälpa till med GPS-navigering.