Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Mitt Prag

Art.nr: 9789188709462
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr
Tags: Tjeckien,

Karavan Förlag 20123

Upptäck guldkornen i fascinerande Prag

Prag är en av världens vackraste och mest välbevarade huvudstäder. Efter många årtionden av nazistiskt och kommunistiskt förtryck har staden blivit en turistmagnet mitt i Europa som lockar med enastående arkitektur och låga priser. Ståtliga palats och kyrkor, små trånga gränder och mysiga krogar garanterar en omväxlande vistelse för Pragresenären.

Vare sig du är i Prag för första gången eller har besökt staden tidigare är Carl Rüsters personliga guide oumbärlig på resan. Carl Rüster är sedan många år bosatt i Prag och i denna uppdaterade nyutgåva har han samlat sina bästa tips och viktigaste erfarenheter.

Här hittar du de bästa krogarna, udda butiker, kända och okända sevärdheter och inte minst tips på spännande platser i de mindre turisttäta delarna av Prag. Upptäck de dolda pärlorna på borgområdet Hradcany, utforska Lillsidans gränder och krogar eller våga dig utanför den centrala staden för nya upptäckter.

Mitt Prag ingår i den populära serien Karavan reseguider, som fokuserar på personliga och inspirerande tips, skrivna av svenska journalister. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Guidernas ambition är att både berätta om de klassiska turistmålen du inte vill missa, och samtidigt sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna