Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Pussel Bird Lover´s 1000 bitar

Art.nr: 9781797229140
Tillgänglighet: I lager
Pris: 395,00kr
Exkl.moms: 316,00kr

När du lägger detta 1000-bitars pussel för fågelälskare, från Ridley's Games kommer du att upptäcka över 100 vackra fåglar som svävar längs sina flygvägar runt om i världen. Du hittar också en karta med information om de åtta migrationsflygvägarna, samt fakta om fåglarna och var de flyger.

Med fantastiska illustrationer av dessa majestätiska varelser är detta en utmärkt present till ornitofiler i ditt liv. Och när det cirkulära pusslet är klart är det enkelt att rama in för att skapa ett konstverk! Perfekt för fågel- eller pusselälskaren och levereras i en presentabel tubförpackning. Det färdiga pusslet mäter 68 cm i diameter. Tillverkat av 70 % återvunnet material och 30 % FSC-papper. Tryckt med sojabläck.

MER ÄN ETT PUSSEL - Inuti hittar du också en karta över de åtta flyttvägarna samt fakta om fåglarna och var de flyger.

PERFEKT GÅVEIDEE - Detta underhållande pussel är en inspirerande gåva till alla fågelälskare, särskilt med den medföljande kartan och faktabladet. När pusslet är klart är det enkelt att rama in det för att skapa ett konstverk. Det är förpackat i en snygg cylindrisk behållare, så det behövs ingen inslagning.