Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Stora boken om vin

Art.nr: 9789179035976
Tillgänglighet: I lager
Pris: 295,00kr
Exkl.moms: 278,30kr

Lind & Co 2022

Stora boken om vin är den perfekta boken för dig som letar efter en praktisk guide till vinprovning, där du får lära dig att njuta av och förstå vin för din egen skull, inte för andras. Känner du varken doften av kaprifol eller smaken av tobak? Än sen då! Den här boken hjälper dig på ett lättfattligt sätt att upptäcka vilka viner du tycker om och varför du gör det.

Sakligt, utan krånglig jargong och med massor av informativa bilder förklaras här allt du behöver veta om vin: Hur man pratar om, provar och köper vin, samt allt om olika druvsorter och vinregioner. Under tiden som du läser kan du ordna roliga vinprovningar och med bokens hjälp lära känna viner från hela världen.

Du får lära dig att prata om vin, hitta viner som du gillar och hur du ska förvara och servera dem för att de ska komma till sin rätt.

Med hjälp av lättfattliga illustrationer och roliga hemprovningsförslag kan du utforska hela spektrumet av vita viner, röda viner och roséviner.

Du får ingående beskrivningar av de druvsorter och vinregioner som du bara måste känna till, och alltsammans sätts i sitt sammanhang.

Boken sticker hål på gamla vinmyter och ger en uppfriskande ny syn på vinets värld.

Relaterade produkter
Skotsk Whisky
259,00kr
Världens whisky
275,00kr
Italy wine map
395,00kr
Espana wine map
395,00kr